Henkilöstö ­vuokrauksen edut pienille ja keskisuurille yrityksille

Berhan Ahmadi

Kustannussäästöjä henkilöstövuokrauksella

Henkilöstövuokrauksen kustannussäästöt tulevat koko rekrytointiprosessin säästöistä. Yritys säästää rekrytoinnissa mm. markkinoinnissa, haastattelujen järjestelyissä sekä ajassa. Näiden lisäksi se saa tarvitsemansa työntekijän riskittömästi sillä sairaspoissa­olojen kustannukset maksaa henkilöstövuokrausyritys. Samalla virherekrytointien poistuminen säästää monelta yritykseltä paljon ylimääräisiä kustannuksia.

Henkilöstövuokraus voi olla hyvä ja kustannustehokas ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla ei ehkä ole varaa palkata uusia työntekijöitä tai haluavat välttää riskejä sekä säästää rahaa. Vuokrausyritykset vastaavat työntekijöiden palkoista, lomakorvauksista, vakuutuksista ja sairaskuluista sekä muista kuluista, jolloin yritys voi säästää rahaa ja ennakoida paremmin omia kulujaan.

Joustavuutta resursseihin

Henkilöstövuokraus tarjoaa yrityksille joustavuutta turvallisesti. Rekrytoinnin ammattilaiset auttavat löytämään juuri oikeat henkilöt sinulle nopeasti ja luotettavasti hyödyntäen myös omaa osaajapankkiamme.
Tämä helpottaa erityisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä ja auttaa niitä välttämään ylimääräisiä kustannuksia, kun yrityksen henkilöstötarpeet vaihtelevat. Saamalla nopeasti tarvittavittavat tekijät yritykset pystyvät keskittymään paremmin omaan tuottavaan työhönsä.

Ammattitaitoiset rekrytoijat auttavat löytämään juuri sinulle oikeat työntekijät

Henkilöstövuokrausyritys tarjoaa nopeasti ammattitaitoista työvoimaa, joka vastaa yrityksen tarpeita. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla ei ole aikaa ja resursseja rekrytointiin. Samalla yritys varmistaa sen, että henkilöstövalinnat tehdään huolella ammattilaisen toimesta.

Vuokrausyritykset voivat myös tarjota koulutusta työntekijöilleen ja varmistaa, että he ovat päteviä yrityksen tarpeisiin.

Vähemmän hallinnollista taakkaa

Henkilöstövuokrausyritykset voivat auttaa yrityksiä vähentämään myös hallinnollista taakkaa. Vuokrausyritykset hoitavat palkanmaksun, verotuksen ja muut hallinnolliset tehtävät, jolloin yrityksen ei tarvitse huolehtia niistä. Tämä vapauttaa aikaa ja resursseja, jotta yritys voi keskittyä muihin tärkeisiin asioihin, kuten liiketoiminnan kasvattamiseen.

Haluatko kuulla miten voisimme auttaa juuri sinun yritystäsi?

Jos haluat kuulla miten voisimme auttaa juuri sinua, niin soita tai laita viestiä. Kerron mielelläni lisää…

Berhan Ahmadi
Toimitusjohtaja

+358 45 669 6266
berhan@berhana.fi
Rekrytointi Berhana