Etsitkö uutta työpaikkaa?

Tommi Ranta

Etsitkö uutta työpaikkaa?

Kun haluat löytää uuden työpaikan, niin Rekrytointi Berhana  on hyvä vaihtoehto. Me autamme sinua löytämään oman paikkasi.

Mietitkö mistä löydät itsellesi sopivan työpaikan? Anna meidän auttaa sinua – me olemme joustava ja tehokas rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys ja tarjoamme joustavasti ratkaisuja elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. 

Unohda jatkuva työpaikkailmoitusten selailu – luota Berhanaan

Meillä hakija on tärkeä ja me yritämme aina löytää juuri sinulle sopivan työpaikan. Me haluamme kuulla sinun mielenkiinnon kohteistasi ja osaamisestasi, jotta osaamme esitellä sinulle sopivia mahdollisuuksia, jotka myös oikeasti sopivat niihin.

Olemme viestinnässä myös rehellisiä ja avoimia – kerromme myös mikä on mahdollista ja miten pääset eteenpäin.

Asiakkaidemme kokemuksia

“Työllistyminen Rekrytointi Berhana Oy:n kautta sujui nopeasti ja vaivattomasti. CV:n lähettämisen jälkeen olinkin jo itselle mieleisessä, sekä omiin tarpeisiini räätälöidyssä työsuhteessa viikon sisällä.”

– Alex Heinonen, pizzakokki